Blåis brand - icecube

Personvern og informasjonskapsler

Sist revidert: 5. mai 2022.

Ditt personvern er viktig, derfor samles det kun inn informasjon som er nødvendig for å kunne levere tjenester på en hensiktsmessig måte. Blåis sporer ikke ditt besøk på dette nettstedet. Under finner du informasjon om hvilke personopplysninger som samles inn, hvorfor og rettigheter knyttet til behandling av disse.

Personvernerklæring

Behandlingsansvarlig

Blåis AS ved Espen Willersrud er ansvarlig for behandling og lagring av personopplysninger. Henvendelser om personvern kan sendes til hei@blaais.no.

Når samles det inn personopplysninger, og hva er formålet?

Type henvendelse og formål avgjør hvilke data som samles inn, og hvor lenge disse lagres.

Dersom du tar kontakt

Enten via telefon, e-post eller benytter bestilling eller kontaktsskjema på dette nettstedet. Vil tidspunkt, innhold og innholdet i dialogen bli lagret på telefon, hos e-postleverandør og/eller på serveren til nettstedet. Hele eller deler av dialog kan også bli videreført til kundehåndteringssystem om dialogen danner grunnlag for pristilbud, samarbeid eller andreformer former for dialog som må følges opp videre.

Dersom du besøker dette nettstedet

Vil det bli lagret informasjonskapsel, som er en liten tekstfil på enheten din. Informasjonskapslene er nødvendige for at ulike tjenester på nettsiden vår skal fungere. Det brukes ikke informasjonskapsler for å analysere. Informasjonskapslene på dette nettstedet kan ikke identifiere deg som person.

Dersom du er nåværende eller tidligere kunde

Lagres opplysninger så lenge det er et aktivt kundeforhold og/eller av regnskapsmessige hensyn er nødvendig.

Lagringstid

Innsendt informasjon lagres i 12 mnd. eller så lenge det er et aktivt kundeforhold og/eller av regnskapsmessige hensyn er nødvendig.

Utlevering til tredjeparter

Dine personopplysninger blir ikke utlevert til tredjeparter så sant det ikke foreligger samtykke, eller det er lovpålagt.

Rettigheter

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger, og hvordan de behandles. Du kan også sletting og begrensninger i behandlingen. Kontantinformasjon for denne type henvendelser er nevnt innedningsvis.

Dersom du mener at vår behandling av dine personopplysninger har brutt gjeldende personvernregelverk, kan du rette en klage til Datatilsynet. Du finner informasjon om dette på Datatilsynets hjemmesider.

Informasjonskapsler

Blåis AS lagrer informasjonskapseler, som er en liten tekstfil på enheten din. Dette kan inneholde informasjon om hvordan du har brukt nettstedet vårt. Informasjonskapslene er nødvendige for at ulike tjenester på nettsiden skal fungere eller vises riktig. Det brukes ikke informasjonskapsler for analyse.

Nødvendig cookies (alltid på):

_cf_bm1 dagBrukes for å skille mellom menneker og boter i forbindelse med lisensene for nettstedets fonter.
CRAFT_CSRF_TOKENIngen utløpstidBrukes for å hindre CSRF-Angrep.
PHPSESSIDIngen utløpstidBrukes for å logge inn administratorer av siden.
cookieconsent_status1 årBrukes for å lagre dine innstillinger for informasjonskapsler.


Du kan administrere bruken av informasjonskapsler gjennom nettleserens innstillinger. Les mer om hvordan dette gjøres på Nettvett.no.