Nettside med booking

Gjende

Når går båten?

Siden 1906 har familien Øvstedal drevet båttrafikk på Gjende i Jotunheimen. De stadig flere reisende har antakelig fortsatt det samme spørsmålet som for 110 år siden: når går båten?

Med utgangspunkt i ny profil og design til nettsiden, utviklet av Løwehjerte design, gjenstod fortsatt oppgaven med å gjøre rutetidene lett tilgjengelige for de reisende , og gi et godt og entydig svar på dette vesentlige spørsmålet.

Fra tabell til valg av dato

Med utgangspunkt i den eksisterende tidstabellen som ga informasjon om hvilken båt som gikk når, koder for unntak og enkeltdatoer. Måtte denne informasjonen brytes fra hverandre, og settes sammen igjen slik at de reisende kun fikk et valg når de besøkte nettsiden: når ønsker du å reise?

Resultatet ble en løsning der de reisende velger dato, og får alle tilgjengelige båter den valgte dagen. De har også mulighet til å utheve tidspunkter som er relevante dersom de ønsker å gå Besseggen, enten de ønsker å gå først, og ta båten tilbake, eller omvendt.

Etter lansert nettside har mengden telefoner med spørsmål om rutetider blitt vesentlig redusert, samtidig som stadig nye besøkende strømmer til båtturen i hjertet av Jotunheimen.

Prosjektdetaljer

  • WordPress med skreddersydd tema
  • Responsivt og mobile first
  • Skreddersydd funksjonalitet for ruteoppslag
  • Mulighet til å sende ut varsel til reiselivsbedrifter om ekstraturer
  • Rutetidsoppslag for infoskjermer

www.gjende.no

Relevante prosjekter

Nettside med gavekortbutikk

Nordre Ekre

Les mer om prosjektet

Nettside med booking

Brimiland

Les mer om prosjektet

Nettside med booking

Memurubu

Les mer om prosjektet
Nordenskioldbreen på Svaldbard