Full frihet over egen løsning, hvis du ønsker det!

Skrevet av

Hvem eier rettighetene, og får jeg full tilgang til den ferdige løsningen? Mitt svar er alltid at den ferdige nettsiden er din, og du får full tilgang og frihet til å endre alt du selv måtte ønske – hvis du ønsker det.

Burde det ikke være en selvfølge? Responsen fra enkelte kunder tilsier at deres erfaring er noe annet.

Utgangspunktet for dette er ganske enkelt: Når du gjennomfører et nettsideprosjekt bør full frihet, og kontroll over egne løsninger være en forutsetning. Ikke fordi du nødvendigvis skal ha mulighet til å endre utseende eller «fikse litt» på koden til nettstedet ditt. Men fordi det gir deg mulighet til å videreutvikle og samarbeide med andre, hvis du ønsker det. Og fordi det å «låse fast» kunden til til en leverandør og/eller løsning normalt bare en fordel for den som selger løsningen. Burde ikke også tilbakevendende kunder være noe man gjør seg fortjent til?

Men det handler også om din sikkerhet. Hva gjør du hvis du i en lengre eller kortere periode risikerer å ikke kunne få den hjelpen du trenger.

Hva gjør Blåis for å sikre deg som kunde full frihet over din løsning?

  • Kunden har selv alle avtaler med webhotell/domener m.m. direkte med anbefalte (eller selvvalgte) leverandører.
  • Markup basert på Foundation og publisering basert på WordPress (+ Advanced Custom Fields, Gravity Forms m.f.). Løsninger som andre raskt kan sette seg inn i, og videreutvikle.
  • Full tilgang til alle markupfiler, designfiler og øvrige originaler det skulle være interessant å få tilgang til.

Samtidig får også kunder som ønsker tett oppfølgning, jevnlig oppgradering av sine WordPress-sider og supportavtaler dette. Men viktigst av alt, det skal være ditt valg!

Nordenskioldbreen på Svaldbard